25 jarig jubileum

 

Op zaterdag 3 november 2018 bestaat La Barrique 25 jaar. Dat vieren we met een jaar vol feestelijke momenten.

Zo is er een speciale whisky gebotteld. Het vat is door Eric zelf in Schotland gekozen en daarmee zijn 372 flessen gevuld. Onder de kurk zit een 10 jaar oude Tamdhu met een mooie sherry rijping. Naast een sherry vat, heeft de whisky ook een kort moment op een Laphroaig vat mogen liggen waardoor er een klein pufje rook te proeven is. De whisky heeft een alcohol percentage van 46% en is ongefilterd. Alles komt uit één vat, dus naast een single malt is het ook een single cask whisky.

Op vrijdag 13 april is de Burgemeester van Breda, Paul Depla, de winkel komen bezoeken om de eerste botteling van de jubileum whisky, nummer 001, in ontvangst te nemen en samen met ons te proosten op het jubileum.

Om het jubileum samen met meer whiskyliefhebbers te vieren, is er op 27 mei een waar whisky festival georganiseerd in de Korenmolen De Hoop in Princenhage. Een middag met een 100-tal verschillende whisky’s, Schotse muziek en bijpassende hapjes.

Naast de whisky fanaten wordt er ook aan de wijn liefhebbers gedacht. We sluiten dit feestjaar af met een champagne proeverij op woensdag 7 november 2018. Deze avond wordt gepresenteerd door Claudia van Dongen waarbij we samen proosten op de afgelopen 25 jaar en de toekomst!

En als kers op de taart wordt er de speciale La Barrique Champagne gebotteld ter gelegenheid van dit prachtige jubileum.

 

Vorige Bericht

© 2020

Thema door Anders Norén