Whisky

 

test test test test test

La Barrique heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot ware whisky specialist. Het assortiment groeit met de dag en bestaat voor een heel groot deel uit Schotse whisky’s. Van de Westkust tot aan de Speyside en van de Highlands tot de Lowlands, ze komen allemaal voorbij. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar onafhankelijke bottelingen en special releases voor de echte verzamelaars onder ons. Daar moet u snel bij zijn, want ze zijn zo weer uitverkocht.

Naast Schotse whisky hebben we ook producten in huis uit Ierland, Japan, Canada, de Verenigde Staten, Taiwan, Duitsland, Zwitserland en zelfs Israël.

test test test test test

testtesttesttesttest

La Barrique organiseert door het jaar heen verschillende whisky proeverijen. Dit zijn keer op keer gezellige, leerzame en zeer smakelijke avonden. Wilt u een keer een proeverij bijwonen? Houdt dan de proeverij agenda op de website in de gaten, of meldt u aan op onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar haagsemarkt8@casema.nl.

Daarnaast hebben we op vrijdag- en zaterdag middag en tijdens onze koopavond verschillende flessen open staan, zodat we u onze nieuwe aanwinsten en favoriete whisky’s kunnen laten proeven.

© 2021

Thema door Anders Norén