Openingstijden

dinsdag t/m donderdag
09:00u - 18:00u
vrijdag 09:00u - 20:00u
zaterdag 09:00u - 17:00u

 

In samenwerking met de sigarenclub Heerenleed komt er een proeverij met whisky en sigaar.

Lees onderstaand het hele verhaal en kijk de agenda na.

Aanvang 20.00 in het Bierreclame museum

Entree:  € 35,00 p.p.

Voor de whisky proeverij op 5 oktober in de molen zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Woensdag 11 oktober in de Posthoorn een port proeverij.

Aanvang: 20.00 uur Entree: € 25.00 pp

De whisky proeverij van 25 oktober is volgeboekt.

Op woensdag 8 november komt Jock Shaw weer richting Breda in het Bierreclame museum.

Aanvang: 20.00

Entree: € 25,00 p.p.

Thema: onafhankelijke bottelingen en een paar bekende.

Op 15 november 2017  om 20.00 uur zal er een heuse Sigaren-whisky proeverij plaatsvinden in het Bierreclame museum in Princenhage te Breda. http://www.bierreclamemuseum.nl/

De organisatie is in handen van Eric Erkelens van La Barrique http://www.labarrique.nl/  mede onder auspiciën van TSG-Heerenleed een sigarengenootschap dat zijn oorsprong in Tilburg heeft.

De whisky proeverij wordt geheel verzorgd door La Barrique en als whisky expert is dat bij Eric Erkelens in zeer goede handen.

De sigarenproeverij is in handen van Ton Buenen, de laatste sigarenmaker uit Arendonk (B) http://www.hertoghsigaren.nl/  alwaar Ton sinds 1995 de scepter zwaait na decennialang in Den Bosch zijn sigarenmakerij had. Welke sigaren Ton ten tonele gaat voeren houdt hij nu nog graag geheim maar hem kennende komt hij met 4 exquise sigaren uit eigen doos.

Hertogh Sigaren worden gemaakt in het pand van Ton in Arendonk (P.P. Rubens Sigarenfabriek) en is een nu nog werkend productie museum. Een bezoek en rondleiding aldaar is aan te bevelen omdat binnen afzienbare tijd hij ermee stopt. Zijn leeftijd en het gebrek aan opvolging noopten Ton ertoe het pand te verkopen. Maar nu het nog kan is het aan te bevelen want zoiets unieks zult u nergens meer tegenkomen