JAPAN

 

 

Whisky is in Japan een van de best gekende alcoholische dranken, samen met bier en sake.

Klik op onderstaande blauwe button voor het totale assortiment en de actuele prijzen

JAPAN
Hibiki Harmony€ 114,95
Migygio/Yuichy€ 78,95
Nikka from the barrel€ 43,95
Takatsuru pure malt€ 61,95
Whisky Matsui€ 114,95
Nikka coffey grain€ 59,95

Yoichi Single Malt

De Yoichi distilleerderij is de eerste distilleerderij die door Nikka werd gebouwd in 1934. De stichter van Nikka, Masataka Taketsuru koos voor Yoichi in Hokkaido vanwege de soortgelijke weersomstandigheden als in Schotland, waar Masataka de ambacht van het Whisky bottelen eigen heeft gemaakt. De Yoichi – Single Malt is tot stand gekomen door Whisky’s van verschillende leeftijden te gebruiken en door middel van de typerende Nikka distillatie stijl waarbij met verwarmde kolen wordt gewerkt.

Categorie Single Malt
Merk Nikka
Land Japan
Verpakking Doosje/Giftpack
Alcoholpercentage 45 %
Inhoud  70CL

 

Nikka From The Barrel 50CL

Nikka From The Barrel is een uit Japan afkomstige whisky die door het mengen van gerijpte whisky met een graanwhisky in een apart vat is ontstaan. De flessen worden rechtstreeks uit het vat gebotteld. De productie van deze whisky vindt plaats op het Japanse eiland Hokkaido. Dit is het meest noordelijke eiland van Japan. Er is bewust gekozen voor deze plek, vanwege vergelijkbare weersomstandigheden met Schotland.

Categorie Single Malt
Merk Nikka
Land Japan
Smaakprofiel Fruitig & Kruidig
Kenmerk Non Chill Filtered
Kleur Donker goud
Geur Zoet, citrusvrucht, hout
Smaak Droog, vol en verfijnd
Verpakking Doosje/giftpack
Alcohol 51,40 %
Inhoud  70CL

 

Hibiki Harmony

De Hibiki Harmony is een blend van ontelbare mout- en graanwhisky’s uit de beste distilleerderijen van Japan. Hiermee wordt een harmonie van smaken en aroma’s gecreëerd. De whisky wordt gerijpt op Amerikaanse witte eik-, Sherry- en Japanse Mizunara vaten. Hibiki is niet alleen de meest bekroonde blended whisky van Japan, maar ook een van de meest prestigieuze en geliefde whisky's ter wereld. In de smaak herken je zoete tonen van honing, sinaasappel en witte chocolade. De geur is kruidig met hinten van rozemarijn en oud hout.

Categorie Blend
Land Japan
Alcoholpercentage 43,00 %
Inhoud 70CL